Vip интервю

Начало | Vip интервю | „Зоотрополис“ през погледа на Джуди Хопс

„Зоотрополис“ през погледа на Джуди Хопс

Аз детето | 2016-03-02

„Зоотрополис“ през погледа на Джуди Хопс

Може би много малко от вас познават актрисата Дженифър Гудуин, но сме сигурни, че скоро ще запомните нейното име, когато тя се превъплъти в образа на смелия полицай Джуди Хопс в невероятния нов забавен филм „Зоотрополис“, който излиза по кината от 4-ти март и който ви препоръчваме да гледате. Вярно, че у нас ще е озвучен на български, но пък без Дженифър изобщо нямаше да я има Джуди. Тук трябва да отбележим, че актрисата може би е позната на родителите ви или на по-запалените фентъзи фенове от вас като Снежанка от сериала „Имало едно време“. Също така тя е озвучила и една от сладките феи в „Камбанка и приказният звяр“. А сега е ред и на Джуди Хопс. Макар че Дженифър не иска да ви разкрива нищо от филма, защото просто трябва да се изживее, все пак се съгласи да отговори на няколко въпроса. Колкото да предизвика любопитството ни.

Коя е Джуди Хопс?

Джуди Хопс е първият заек полицай в Зоотрополис, след като досега полицаите винаги са били само големи и едри животни. Точно затова тя е и толкова ентусиазирана да поддържа града в ред и да докаже на по-големите животни, че зайците като нея никак не са за подценяване и че те също могат да работят такива отговорни професии.

Според теб имате ли нещо общо с Джуди?

Мисля че аз съм един анимационен герой в реалния живот. Също като Джуди и аз съм голям оптимист, идеалист и малко амбициозна. Както аз съм решителна, така и тя. Джуди е просто един невероятен човек, аа... заек с човешки черти.

Кой освен Джуди Хопс е интересен герой в „Зоотрополис“?

Оо... Много са! Всъщност всички са интересни, но за да не ви ги разкривам и да има момент на забавна изненада, ще ви разкажа малко за измамника-лисан Ник Уайлд. Той силно вярва в това, че ти си такъв, какъвто си и нищо не може да те промени. Също вярва, че е лош, макар че се оказва обратното и че накрая лисица се сприятелява със заек. Освен това Ник всъщност е доста забавен, макар понякога и по груб начин и винаги намира решение на всеки проблем. Въпреки че никой не вярва в него, накрая именно той помага на Джуди да разреши най-сложния случай в Зоотрополис.

А какъв е този случай? Как Ник помага?

В началото на филма научаваме, че четиринадесет от жителите на града са мистериозно изчезнали. След това всъщност виждаме, че като новоназначен полицай на Джуди е дадена по-маловажна работа като да гледа кой паркира неправилно и да следи за дребни нарушения. Обаче не успява да откаже на молбата на една от гражданките да стане доброволец в издирването на съпруга ѝ. Оттам започва и всичко, търсенето, разбирането на случая и разгадаването му, за което обаче ще видите сами. А колкото до Ник, просто се оказва, че този лош лисан без да знае е ключов свидетел по случая и знае повече, отколкото дори той сам подозира.

Как би описала самия град Зоотрополис?

Зоотрополис е магически и много интересен голям град, в който привидно всички животни, които в реалния свят са естествени врагове, живеят в мир и хармония. Зоотрополис е място, където независимо какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица можеш да постигнеш всичко.

Харесваш ли самия филм и защо?

О, да! Много! Вече дори го гледах със семейството си и всички – и възрастни, и деца му се радвахме и останахме очаровани от него. „Зоотрополис“ е филм, в който има веселие, приключения, истинско приятелство и всички подобни хубави неща, които съществуват в света.

По материали на kidzworld.com

Вижте още:
Отговорете на въпроса и спечелете оригинални награди от филма „Зоотрополис“



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град