зоокът

Начало | зоокът | Зайче направи 20 номера за минута за световен рекорд

Зайче направи 20 номера за минута за световен рекорд

Аз детето | 2019-02-21

Зайче направи 20 номера за минута за световен рекорд

Дай лапа, легни, стани – всички горди собственици на малки и големи кучета нямат търпение да обучат своите любимци на подобни трикове, с които да впечатляват себе си и околните. При това тази задача в повечето случаи изобщо не е толкова лесна, колкото звучи. Какво обаче бихте казали да научите зайче на подобни трикове? Сигурно ще си помислите, че тази задача е на практика невъзможна... Но когато вложиш много желание, търпение и любов в това, което правиш – няма нищо невъзможно. Ето ви и доказателството!

Питомно непородисто зайче на финландка направи 20 номера за минута и постави световен рекорд, съобщи БТА. Сред номерата, изпълнени от зайчето Тави под насоките на стопанката му Аино Кивикалио, са дай лапа, въртене, прескачане и заобикаляне на препятствие, взимане на карта, обръщане на бутилка и прегризване на връв.

„Той е най-активното и енергично зайче, което съм виждала“, каза Кивикалио. „Не съм предполагала, че ще постигна световен рекорд, докато не открих таланта на Тави.“, допълва тя. Тави знае около 30 номера. Първоначално му е било трудно да учи, защото много се вълнувал. С повече търпение обаче Аино успяла да го накара да се съсредоточава.

Съветът ми към всички е да не подценяват домашните си любимци“, казва Аино. „Мисля, че всяко животно има някакъв талант и от човека зависи да открие какъв е той.“, споделя още стопанката.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град