зоокът

Начало | зоокът | Вместо седни и дай лапа, куче отговаря на заклинания от Хари Потър

Вместо седни и дай лапа, куче отговаря на заклинания от Хари Потър

Аз детето | 2019-01-10

Вместо седни и дай лапа, куче отговаря на заклинания от Хари Потър

Всеки който има куче или пък познава човек, който има куче знае, че да го научиш дори и само на една-две команди може да е истинско предизвикателство. Изисква огромна доза търпение, много време и огромно количество лакомства. Накрая обаче целият този труд се възнаграждава... донякъде. Много е хубаво и предизвиква гордост да видиш, как в момента в който кажеш „седни“ и четириногият ти приятел сяда без възражения. Какво обаче бихте казали ако кучето ви владее команди като „Лумос“ или „Алохомора“? Феновете на магията веднага биха се сетили, че това са не просто команди, а магически заклинания от небезизвестната поредица книги за Хари Потър. Останалите от вас пък вече се досещат, че куче владеещо магически заклинания може да съществува само в книгите и филмите. Но не съвсем... Не и ако кучето се казва Ремус, а стопанката му е 18-годишната Анна – „луда“ фенка на книгите за магьосници на Дж. К. Роулинг!

„Хари Потър е моето ВСИЧКО. Тази поредица е това, което ме вдъхнови да стана актриса в театър, направи ме маниак, даде ми креативност и доброта, приятели, всичко. Имам татуировка на която пише „Лумос“ с почерка на Дж. К. Роулинг на ръката ми, която получих в деня, в който я срещнах. И разбира се, името на моето кученце е Ремус. Така че обучението по магиите на Хари Потър беше просто очевиден избор. “, разказва Ана.

Анна осиновява Ремус, който сега е на 10 месеца, след като загубва любимия си домашен любимец Лекси. „Миналата година загубих кучето си от детството. Взех я, когато бях само на 8 и тя почина на почти 18 години. Знам, че е напълно нормална възраст за куче, но това разби сърцето ми. Знаех, че не мога да продължа живота си без друг дакел, който да изпълни сърцето ми с обич отново. Търсих кучето за мен повече от шест месеца, преди да намеря Ремус и да разбера, че той е съвършен. И когато Ремус беше на 2 месеца, започнах да го тренирам.“ Ана разказва още, че нейното кученце вече знае 9 „магии“ и съветва другите фенове на Хари Потър просто да се забавляват и също да опитат да обучат кучетата си по същия начин.“. Интересно и забавно е! Точно колко вижте от клипчето на Ана! Ние определено ще опитаме тези команди с нашето куче!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град