интересно

Начало | интересно | Омръзна ли ви от World of Warcraft? Тогава опитайте тези 4 интересни браузър игри!

Омръзна ли ви от World of Warcraft? Тогава опитайте тези 4 интересни браузър игри!

Аз детето | 2020-07-14

Омръзна ли ви от World of Warcraft? Тогава опитайте тези 4 интересни браузър игри!

Няма как да помните тези времена, но можете ли да си представите, че само преди 20 години онлайн игрите изобщо не бяха това, което виждате днес? Игри като Clash of Clans, Fortnite и World of Warcraft бяха направо немислими! Не че нямаше интернет, напротив – беше си доста развит и пълен с интересни неща, но предимно с текст! Питайте по-възрастните и ще видите, че тогава изборът за геймърите беше или да играят игра сами или през интернет, но само с текст, защото скоростите бяха такива, че графики не можеше да има! И сега ако си мислите, че не са били интересни и забавни – много ще сгрешите. Вярно е, че днес всяка игра прилича по-скоро на филм и е нереално реалистична, но какво оставя на въображението ви? Нищо! Тогавашните онлайн игри с други хора ни помагаха да развиваме въображението си и да си представяме разни неща, а не ни ги даваха наготово! Така светът на игрите изглеждаше още по-вълшебен и интересен! Не отричаме факта, че днес и ние играем World of Warcraft с часове, но ако има такива от вас на които това леко започва да им омръзва и имат чувството, че правят едно и също – имаме идеалното предложение за вас!

Опитайте тези 4 интересни браузър игри, които през 2020 навършват 20 години! И не се притеснявайте, все пак създателите им се съобразяват с новото време и са ги подобрили, като обаче са запазили и чара им! Това ги прави различни, интересни и вълнуващи в сравнение с всички други, които сте разцъквали досега!

Old School Runescape

Започваме да ви изкушаваме с една от най-непокътнатите и неподдали се на времето браузър игри – Old School Runescape. Това е приключение, на което милиони от нас (възрастните) се радват и играят тайничко от вас и до днес! Това е перфектният пример за игра, която не се нуждае от изпъкваща графика, за да пленява. Old School Runescape е интересен виртуален свят, който не е необходимо да бъде изтеглян, за да се насладите на някоя и друга оспорвана битка или вълнуваща мисия. Базирайки се на платформата Java, Old School Runescape работи също толкова добре на вашия телефон, както на вашия настолен компютър. Но ей, това е част от чара ѝ. След като веднъж си направите акаунт, зависи изцяло от вас дали искате да сте крал, държащ речи пред рицарите си, да сечете дърва, да сте лечител, който бере билки, или пък як ковач, който прави магически мечове или пък самотен пътешественик, който се бие с дракони и други играчи! Runescape притежава две дузини различни роли, които да заемете, за да постигне максимума в това, което в наши дни се смята за едно от „най-емблематичните шлифовки в дългата история на игрите“. Играта дори има някои от най-смислените, ориентирани към истинската история на света куестове в целия жанр.

Dragon Nest

 

След като вече споменахме World of Warcraft, няма как да не ви предложим да опитате Dragon Nest! Тя е класиката вдъхновила не само въпросната игра, но и много подобни такива! С много подобрена графика от преди 20 години, но и запазила уникалността си от тогава, Dragon Nest ще ви отведе на приключение пълно с тайнствени замъци, малки, но опасни и огромни и страшни дракони. Ще трябва да победите и хитри магьосници, подмолни крале, силни рицари и да спасявате невинни и красиви принцеси! Ще имате разбира се интересни куестове и куп специални умения за усвояване, както и ще трябва да взимате важни решения от които ще зависи изходът на цялата игра и ще е различен всеки път!

Aura Kingdom

Aura Kingdom беше една от първите пълноценни браузър игри, която стана любима на всички за нула време. Няма да ви разкриваме много, за да е интересно, само ще ви кажем, че няма да ви остави с часове. Всъщност според нас дори е много по-интересна от World of Warcraft, защото в нея човек трябва да вложи повече мисъл, повече стратегия, за да успее да победи противниците си (други играчи) и да бъде номер едно! Разбира се битките са гарантирани, но понякога не са свързани с размахване на мечове и стрелба с лък, а са битки на ума!

Ragnarok M: Eternal Love

Ако трябваше да направите списък с 20-те най-популярни браузър игри от последните 20 години и по някакъв начин забравите да споменете Ragnarok Online (или ROM, както е известна) със сигурност някой ще постави под въпрос вашата интелигентност. За играта смятаме за нужно да ви кажем, само че... След хиляда години на крехък мир в далечен вълшебен свят се появяват улики, които показват, че войната между богове, хора и демони, която някога е била отговорна за неописуемо унищожение, може да започне отново... Появяват се странни същества отникъде, чуват се необясними звуци и само от вас зависи да разберете какво става и да спасите света, защото точно вие сте магьосникът, който помни всичко вместо хората, чиято памет за лошото минало сте заличили... Но дали ще успеете... Опитайте и ще разберете!

Прочетете също:
Тълковен речник на геймъра: знаете ли какво означава 4K? HDR?
Геймингът се издига на ново ниво – вече ще е облачен!
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град