игри в дома

Начало | игри в дома | Навън е студено и вали, но ти за забавления се приготви

Навън е студено и вали, но ти за забавления се приготви

Аз детето | 2018-11-14

Навън е студено и вали, но ти за забавления се приготви

Няма нищо по-скучно от мрачен, дъждовен и студен ден! Да се излежаваш в леглото с хубава книга в ръка може и да звучи като нещо наистина интересно за възрастен човек, но ние от личен опит знаем, че не това си представя всяко дете, когато чуе забавление. Да, книгите разбира се са интересни, но не и ако ги четеш през целия ден. Вие имате нужда от различни дейности всеки ден! Затова следващия път, когато времето навън не дава никакъв шанс за игра, защо не се позабавлявате у дома с тези няколко интересни предложения от нас. Те са изпитани и харесани, така че не се съмняваме, че и на вас ще се сторят наистина чудесни!

Направете си филмов маратон

Малко пуканки или пък тези вкусни заместители на чипса си направете и пуснете компютъра или телевизора. При това още по-интересно ще бъде ако поканите приятели и филмовият ви маратон е на определена тема: дисни принцеси, рицари, дракони, страшни филми, смешни филми или избери любимия си филм. След това можете и да ги обсъдите! Да поговорите за най-харесания от вас момент или какво вие бихте направили на мястото на главния герой. Наистина забавно. Дъждовният ден е подходящ и за ходене на кино! В киното винаги има поне по един хубав филм, който всички искате да гледате.

Време е за сръчнотии

Рисувайте, правете фигурки от пластилин, гривнички или сгъвайте оригами. Потърсете из вкъщи картони, хартии и други подобни неща и направете чудеса. Идеи можете да почерпите като кликнете тук! Често можете да намерите и готови сезонни тематични комплекти, с които да творите. Накрая ще имате забавни декорации за дома, както и добре прекарано време.

Посетете нещо ново

Не е нужно да оставате у дома само защото вали. Можете да посетите библиотека или музеи и пак да си прекарате забавно и интересно извън дома. Проверете в интернет и за местни спортни зали, закрити детски площадки или други забавни закрити дейности, където можете да се раздвижите и да се забавлявате.

Скачане в локвите

Знаем, че родителите не си падат по това, но им обяснете, че имате нужда и от такива игри. Ако не са убедени кажете им да прочетат това и бързо ще ви разберат! Ако не е твърде студено облечете стари дрехи, обуйте гумени ботуши и излезте да поджапате в локвите. Само който никога не го е правил не знае колко удоволствие носи тази дейност. След като приключите един топъл душ и чай и това ще е ден за който ще си спомняте дори и когато пораснете.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град