конкурси

Начало | конкурси | На въпроса отговорете и бляскави награди с новата реактивка и Cartoon Network спечелете!

На въпроса отговорете и бляскави награди с новата реактивка и Cartoon Network спечелете!

Аз детето | 2017-11-11

На въпроса отговорете и бляскави награди с новата реактивка и Cartoon Network спечелете!

Благодарим много на всички момичета и момчета, които се включиха. Получихме наистина люпобитни отговори и смело можем да кажем, че Бълбук грабна короната за всеобща любимка. Много се радвахме да прочетем някои наистина дълбоко обмислени и дори философски отговори, както дори и ние не бихме могли да ги напишем. Страхотни сте! След жребий се паднаха и следните имена:

  • Магдалена Тодорова печели екшън кукла;
     
  • Дарин Копринков печели раница;
     
  • Милла Рачева спечели термочаша и несесер.

До три дни ще се свържем с наградените, за да им кажем как да получат своите награди. 

На всички вас казваме да продължавате да следите сайта, защото подготвяме за вас още интересни изненади!

* * *

Захар, подправки и всичко най-хубаво – всеки знае, че тази рецепта не е за някой вкусен сладкиш или крем, а за най-невероятните момичета супергерои в историята на детските филми. Сестрите Белушка, Бълбук и Бръшлян спасяват Таунсвил откакто се помним, но остават нашите любими супергерои, а сме сигурни, че са и ваши. Този ноември обаче, те ще трябва да се изправят пред едно по-различно предизвикателство. Да посрещнат своята изгубена по-голяма сестра Блясък, която ще се завърне в града, за да научи истинската сила на невероятните си способности, които включват летене, телепортиране, телекинеза и супер сила! Блясък ще направи своя дебют на екрана на Cartoon Network на 13 ноември от 19:30 часа по време на филмовото събитие от 5 части „Реактивните момичета: Блясък“.

При толкова специално и важно събитие нямаше как и ние да не се включим към вълненията на „Реактивните момичета“. Затова заедно с Cartoon Network ви каним да участвате в тази специална игра, с която подобаващо да посрещнем Блясък и с която да не забравите да видите дебюта ѝ. Трябва да направите нещо наистина много лесно и приятно, което може да ви донесе някоя от наистина бляскавите награди от нашите партньори. Какво ще кажете да си спечелите екшън кукла Реактивните момичета, страхотна раница или пък тематична термочаша и несесер. Знаехме си, че няма да устоите.

Тогава до 19-ти ноември на имейл info@az-deteto.com ни изпратете отговора на въпроса коя е любимата ви Реактивка и защо? Не искаме много, две-три изречения ще са напълно достатъчни, за да се включите в играта. Не забравяйте към отговора си да добавите и вашите име, фамилия и навършени години, както и да се запознаете с Блясък на 13 ноември от 19:30 часа!



Коментари
14 коментара

Силвия , ,

Публикувано на 10.11.2017

победителят на томбола ли ще го теглите или ще гласувате за най-добрите

От редакцията: Здравей, с томбола ще е, но ще следим всеки включен в нея да е спазил условията на конкурса. Просто няма как да се определи, кой е дал по-добър отговор защо харесва нещо. ;-)

Спасиана Серафимова, 10 г.,

Публикувано на 12.11.2017

Много ми харесват реактивните момичета

гергана книжарова , 12 г г.,

Публикувано на 12.11.2017

какво значи реативка

От редакцията: „Реактивните момичета“ е анимационен филм, който дават по Cartoon Network. И често се наричат реактивки на галено или поне ние ги наричаме така. :-D Това са тези, които виждаш на картинката по-горе.

Виктория Кьосева , 13 г.,

Публикувано на 14.11.2017

Уникален конкурс! Получихте ли моят отговор?

От редакцията: Радваме се, че ти харесва. Получен е, желаем ти късмет.

иво МОНОФ, 6 г.,

Публикувано на 14.11.2017

готини

иви чоканова, 4 г.,

Публикувано на 16.11.2017

МОЗЕЛИ

От редакцията: Да, разбира се, че може да участваш.

Катерина , 8 г.,

Публикувано на 16.11.2017

Кога ще обявите победителите?

От редакцията: В понеделник.

Габриела Скачкова, 11 г.,

Публикувано на 18.11.2017

Тъй като сестра ми прояви желание да участва в този конкурс, както и в бъдещите ми конкурси, става ли да пращаме и двете от един и същ имейл, тъй като тя няма?

От редакцията: Разбира се.

гоши николаев, 10 г.,

Публикувано на 19.11.2017

хахахахаха

Александър , 36 г.,

Публикувано на 20.11.2017

Здравейте, баща съм на редовен участник във вашите конкурси. Синът ми спечели награда от конкурса "Емоджи", но още я чакаме. Бяхте писали в предишна тема, че пътува към нас. Има ли вероятност да е станал някакъв фал с пощите?!

От редакцията: Здравейте, благодарим, че ни писахте. Ще проверим, понякога и това се случва. Ако има някакъв голям проблем и някъде се е изгубила, защото и това ни се е случвало ще изпратим отново обещаната награда. Извиняваме се за забавянето, много добре знаем колко неприятно е, ще направим всичко възможно да я получите колкото може по-скоро.

Александър , 36 г.,

Публикувано на 21.11.2017

Благодаря!

Магдалена Тодорова , 7 г.,

Публикувано на 29.11.2017

Сърдечно благодаря за любимата ми реактивка!!!

Симона Георгиева, 12 г.,

Публикувано на 26.03.2018

Как мога да участвам

От редакцията: Здравей, Симона. Не искаме да те разочароваме, но за съжаление този конкурс е приключил отдавна. Но скоро планираме подобен.

Никол Таскова, 14 г. г.,

Публикувано на 04.04.2020

Много ми харесват чашата и несера и раница съко не зле Да знам че съм голяма за реактивните момичена но много ми харесват и са много сладки.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град