игри в дома

Начало | игри в дома | Кой герой от семейство Флинстоун си ти?

Кой герой от семейство Флинстоун си ти?

Аз детето | 2020-03-06

Кой герой от семейство Флинстоун си ти?

Яба-даба-дуу!“ – няма човек на света, дете или възрастен, който да не е чувал този вик и да не знае на кого е. Няма и човек на света, който да не се е забавлявал искрено с култовите семейства Флинстоун и Рабъл. Те имат незабравими хумористични истории, както и интересни първобитни удобства и „технологии“. В началото на проекта, през 1959 година, Уилям Хана решава да направи сериал в семеен стил, но с Джоузеф Барбера не стигат до единомислие за костюмите на героите. Внезапно Хана получава прозрение и предлага „пещерната“ концепция на поредицата, в която персонажите не носят никакви дрехи, освен животински кожи. Това поставя всичко на място и създава най-разпознаваемата кола в анимацията, различна с пълната липса на подове и задвижването й с крака.
Интересен е фактът, че според първоначалния замисъл възклицанието на Фред Флинстоун е трябвало да бъде „Йахуууу“. По време на работата обаче Алан Рийд, който озвучава героя, споделя, че този възглас му звучи твърде обикновено и докато импровизира измисля запазения знак на Фред – „Яба-даба-дуу“.

А дали би ви било интересно на кой от култовите герой от филмчето приличате, ние много искаме да разберем, затова и приготвихме за вас този интересен тест! Вече знаете как се прави. Внимателно записвайте буквата на всеки отговор, след това пребройте буквите. От която имате най-много – тя е вашият резултат.

1. Кое от изброените неща най-много ви допада и бихте правили през уикенда (събота и неделя)?
а. къмпинг
б. пазаруване
в. гледане на телевизия
г. спане до обяд
д. спортуване
е. четене на книги

2. Любимият ви цвят е?
а. лилав
б. син
в. жълт
г. розов
д. кафяв
е. бял

3. Кой от следните аксесоари ви харесва най-много?
а.


б.

в.

г.

д.

е.

4. Кое е най-хубавото ви качество?
а. че съм лоялен
б. че съм много умен
в. че обичам много приятелите си
г. че съм сладък
д. че съм много силен
е. че бих дал всичко за семейството си

5. Любимата ви храна е?
а. месото
б. яйцата
в. плодовете
г. зеленчуците
д. шоколадът
е. нито едно от изброените

6. Кое от изброените животни харесвате най-много?
а. тигър
б. сова
в. куче
г. котка
д. динозавър
е. папагал

7. Най-много обичам да пия?
а. сок
б. вода
в. кола
г. Фанта
д. компот
е. горещ шоколад

8. Ако живеехте в каменната ера домашният ви любимец щеше да бъде?
а. динозавър
б. саблезъб тигър
в. птеродактил
г. мамут
д. не може ли едно обикновено куче
е. някое по-интересно праисторическо животно

9. Сутрин обичате да закусвате?
а. сандвичи
б. нещо вкусно и питателно
в. зърнена закуска
г. кроасан
д. супа
е. нито едно от изброените

10. Бихте ли искали да станете член на Ордена на водните биволи?
а. иска ли питане
б. прекалено съм малък за такъв орден
в. бих го направил само и ако най-добрият ми приятел го направи
г. по-скоро да
д. не съм сигурен
е. категорично не

Добре ли преброихте всичко, защото идват резултатите.

Ако имате най-много отговори „А“, то вие сте Фред – най-добрият жител на Бедрок. Макар на пръв поглед да не изглежда така, вие сте мил и грижовен и макар често да се забърквате в неприятности, винаги го правите с добри намерения. Обичате природата и излетите с приятели и макар да не обичате да ставате рано сутрин, вие сте верен и добър приятел, който винаги е настроен за забавления.

Ако имате най-много отговори „Б“, вие сте Уилма – Бедрок никога не би бил същият без вас. Вие сте много грижовен човек, който би дал всичко за семейството си и приятелите си. Освен това сте здраво стъпили на земята и знаете какво можете да правите и какво не. Често си поставяте цели и мечти, които за другите могат да изглеждат непостижими, но не и за вас. Дори да трябва да положите много труд, вие винаги ги постигате.

Ако имате най-много отговори „В“, то вие сте Дино и Бедрок не би бил толкова весел ако ви нямаше вас. Вие винаги сте душата на компанията и можете да развеселите и най-тъжния си приятел. Освен това сте много лоялни и мили. Всеки обича когато сте около него и всички много ви ценят, дори и да не го показват често.

Ако имате най-много отговори „Г“, то вие сте Пебълс. Вие сте най-сладкото и мило нещо в Бедрок. Няма по-добър човек от вас, който да е толкова мил и хубав. Каквото и да поискате от родителите си, вие го получавате, защото те просто не могат да ви откажат. И все пак запомнете, че не трябва да злоупотребявате с това. ;-)

Ако имате най-много отговори „Д“, то вие сте Барни – най-верният и лоялен приятел не само в Бедрок, но и в целия свят. Вие сте това, което напълно се въплъщава в думите „истински и най-добър приятел“. Винаги сте готови да подкрепите приятелите си и да им помогнете и за най-щурата им идея.

Ако имате най-много отговори „Е“, то вие сте Бам-Бам – най-умното дете в Бедрок. Това може и да не личи на пръв поглед, но наистина е така. Няма домашно или задача по математика, която да ви се опре. Освен това сте и страшно забавен, вашият хумор е доста интелигентен, но който е достатъчно умен ще го разбере и ще ви заобича мигновено.



Коментари
2 коментара

Александра Найденова, 11 г.,

Публикувано на 20.07.2020

Е, В, Д, Е, В, Д, Б, А, А, А са отговорите ми. Много интересно и забавно!

Анастасия Робова , 10 г. г.,

Публикувано на 16.08.2020

Много яко! Обичам много Семейство Флинтстоун! Отговорите ми са: в,а,а,а,д,д,д,е,е,г,б

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град