конкурси

Начало | конкурси | Дупките в тениската намери и поредицата „Дневникът на един нинджа“ спечели!

Дупките в тениската намери и поредицата „Дневникът на един нинджа“ спечели!

Аз детето | 2018-02-07

Дупките в тениската намери и поредицата „Дневникът на един нинджа“ спечели!

Благодарим на всички, които помислиха и се постараха! Получихме отговори, които дори ни накараха да се замислим. Награденият, този който днес имаше най-много късмет е Александър Митков! Ще се свържем с него, за да му кажем как може да получи наградата си.

Всички вас очакваме и в новите ни подобни игри, тази няма да е последната! 

* * *

Надяваме се, че харесвате нинджите също толкова, колкото и закачливите задачки, а също така нямате и нищо против тениските. От друга страна сме убедени, че сега се чудите кое е общото между всички тези неща. Може би нинджите носят тениски, докато решават задачи или пък задачите носят тениски, докато решават нинджи. Веднага ви казваме, че не е нито едно от двете! Общото сте вие! Общото е нашата най-нова забавна задачка с изненада. Преди да ви кажем каква точно е тя запомнете, че сега трябва да се съсредоточите. Ако искате за по-лесно си мислете, че един от всички вас отговорили правилно ще спечели не една, не две, а цели четири книги! Всичките от поредицата „Дневникът на един нинджа“ издадени досега на български език. Те са интересни и ще се харесат и на момичетата, и на момчетата. Особено много приканваме към участие феновете на „Дневникът на един дръндьо“ и „Историите на Дерек“ – тези нови книги са точно за вас!

Без повече хвалби, защото сме сигурни, че вече привлякохме вниманието ви. Ето и как можете да спечелите наградата. Просто пребройте дупките на тениската, която ще видите по-долу. Толкова е лесно... или пък не съвсем! След това ни изпратете отговора, стискайте палци да сте дали верен отговор и естествено да имате късмет вашето име да бъде изтеглено. Отговорите си можете да изпращате до 25-ти февруари, а след това един от вас ще може да надникне в тайния дневник на Чейс Купър и да разбере как по-точно да стане нинджа.

Но преди това ето и тениската? Колко дупки има? Внимателно погледнете и верния отговор ни изпратете!



Коментари
10 коментара

Цвети Пашовска, 14 г.,

Публикувано на 09.02.2018

Благодарим за този конкурс! Мисля, че е доста интересен и този път освен творчески, можем да покажем и логически знания и наблюдения! Също така бих искала да Ви предложа идеята си за конкурс, ако е възможно! Тъй като сега се провеждат Зимните Олимпийски игри в Корея, ще бъде хубаво, ако има конкурс на тема ,,Как ние си представяме себе си като участник в категория от игрите,,. Може всяко дете да нарисува себе си като сноубордист, каращо кънки на лед и т.н. или просто да нарисува корейската мечка и корейският тигър , символи на игрите . Мисля, че това е важно за всички хора , а за децата, за нас , ще е интересно и ще добием обща култура. Аз Ви споделям това, тъй като днес гледах церемонията и много се впечатлих, сигурна съм ,че другите също биха се впечатлили!

От редакцията: Здравей, Цвети. И ние благодарим за интересната и много оригинална идея. Надяваме се, че ще успеем да я осъществим бързо, докато е време.

Ния Нешева, 10 г.,

Публикувано на 11.02.2018

Много добър въпрос!!!!

Виктория Кьосева , 13 г.,

Публикувано на 12.02.2018

Конкурса, много ми харесва! също идеята за конкурс на Цвети е много хубава.

Вики , 14 г.,

Публикувано на 14.02.2018

Дали скоро ще има някакъв конкурс за снимки... ? :)

От редакцията: Здравей, за Великден със сигурност ще има.

Боян Гaнев, ,

Публикувано на 17.02.2018

Може ли дa изпрaтя нов отговор, понеже се сетих, че съм сбъркaл?

От редакцията: Може.

Николета Кузманова, 12 г.,

Публикувано на 18.02.2018

Кога по-точно ще има нов конкурс....с рисунки?Примерно с новия филм "Лили Рибката" или най-новия "Гномчета вкъщи".Кога ще има?Благодаря и се надявам да не ме забравите и да ми отговорите.

От редакцията: Здравей, на 20-ти февруари ще има конкурс за рисунки. Няма да е точно по филм сега, но се надяваме пак да ти хареса. Иначе идеята ти за „Гонмчета вкъщи“ е хубава и се надяваме да можем да пуснем и такъв конкурс.

Николета Кузманова, 12 г.,

Публикувано на 19.02.2018

А на каква тема ще е конкурса ?

От редакцията: За осми март.

Виктория Кьосева , 13 г.,

Публикувано на 27.02.2018

Кога ще обявите печелившите?

От редакцията: Здравей, на втори март.

Галена Георгиева, 10 г.,

Публикувано на 02.03.2018

Дупките са 4-ри моля приемете отговора ми!

От редакцията: Здравей, за съжаление тази игра вече приключи, но все още можеш да участваш в конкурса за 8-ми март. Имаме интересни награди. ;-)

Ирен Баротева, 13 г.,

Публикувано на 23.06.2018

6 са

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град