спорт

Начало | спорт | Детски велосипед ZIZITO Logan – приключение без граници, забавление без опасност

Детски велосипед ZIZITO Logan – приключение без граници, забавление без опасност

Аз детето | 2020-10-23

Детски велосипед ZIZITO Logan – приключение без граници, забавление без опасност

Изборът на детски велосипед се крепи на три основни критерия: висока функционалност, перфектна безопасност и атрактивен външен вид. Движейки се по тези три точки, родителите често се сблъскват със следната дилема: дали да направят компромис със бюджета си, или с комфорта на детето си. С продуктите на ZIZITO Швейцария, вече няма да Ви се налага да правите този невъзможен избор.

Детският велосипед ZIZITO Logan има всичко, което Ви е необходимо: стабилна конструкция, висока проходимост, издръжливост, и безкомпромисна сигурност. Съчетани с класическия унисекс дизайн в червено и черно и атрактивната цена, тези предимства бързо изстрелват модела на върха на всички класации на българския пазар.

Ако все още не сте запознати с марката ZIZITO и модела Logan 20, ето всичко най-важно, което трябва да знаете.

Сертификат за безопасност от SGS Швейцария

Детският велосипед ZIZITO Logan, както и всички останали продукти на Швейцарския бранд за деца, са отличени с независим сертификат за безопасност от SGS Швейцария. Сертификатът гарантира прилагането на най-високите стандарти по отношение на използваните материали, конструкцията, производството и дизайна на велосипеда. Казано накратко, това означава, че ZIZITO Logan ще позволи на детето Ви да се развива и да опознава света без да го излага на ненужни рискове.

Разбира се, родителите имат задължението да осигурят използването на надеждни аксесоари за допълнителна защита, включително каска, наколенки и налакътници, които да минимизират щетите при евентуално падане или инцидент.

Супер здрава и надеждна конструкция

ZIZITO Logan е лек, но изключително здрав; подвижен, но забележително стабилен. Рамката му е произведена от 100% твърда и издръжлива стомана. Тя издържа средното телесно тегло на деца от 7 до 12 години, а конструкцията е подходяща за височина от 120 см до 135 см.

С вилка без ход, алуминиев венец и надежден преден амортисьор, моделът е еднакво подходящ както за градско колоездене, така и за приключения по по-неравни терени. Неговото представяне остава еднакво стабилно, независимо от количеството и тежестта на пречките по пътя: с него детето Ви ще се движи безопасно и без повишен риск от малфункция на колелото.

Надеждни и лесно управляеми спирачки

Детският велосипед ZIZITO Logan, който е с SGS сертификат, е с предни и задни дискови спирачки, които детето ще може да управлява лесно и достъпно. Спирачките се управляват чрез ергономични приставки на кормилото – те са лесни за обхващане и съобразени с физическата сила на детето във възрастта от 7 до 12 години.

Спирачките са специално разработени така, че да осигурят едновременно бързо и безопасно намаляване на скоростта. Те не са твърде резки, за да не създават предпоставки за преобръщане при рязко спиране. В същото време гарантират бърза реакция при рискова ситуация и позволяват на детето да упражни нужния контрол, за да избегне сблъсък.

Допълнителни екстри и предимства

Част от останалите уникални характеристики на модела включват:

  • Ергономични гумени дръжки за стабилен захват и отличен контрол върху управлението на велосипеда;
  • Мека и комфортна седалка, гарантираща удобство при продължително возене, включително и по проблемни терени;
  • Преден и заден калник със специален дизайн, разширяващ обхвата на протекция;
  • Леснодостъпен звънец за звукова сигнализация, достъпен без отпускане на захвата около кормилото;
  • Мощен светлоотразител за повишена видимост на велосипеда в тъмната част на денонощието;
  • Здрава гумирана стойка за поставяне на велосипеда в изправено положение;
  • Издръжливи и ярки цветове, които гарантират перфектния външен вид на велосипеда за дълго време;
  • Стилен унисекс дизайн, подходящ както за момичета, така и за момчета;

Велосипедът ZIZITO Logan можете да намерите както в официалния сайт на дистрибутора – Зизито БГ – така и в добрите онлайн и физически магазини за детски стоки в страната. Защото интелигентното пазаруване за бебето и детето има ново име – ZIZITO.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град