сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Да си направим нещо красиво с последните красиви есенни листа

Да си направим нещо красиво с последните красиви есенни листа

Аз детето | 2019-10-31

Да си направим нещо красиво с последните красиви есенни листа

Есенните листа са толкова красиви, но за съжаление изчезват много бързо. Буквално онзи ден всички дървета бяха покрити сякаш със злато и рубини, а днес са или изсъхнали и почти разпаднали се по земята или пък са все още зелени! Жалко, а можеше да направите още толкова красиви неща с тях! Всъщност знаете ли, все още можете да успеете. Този път това, което ще ви предложим е много лесно и изобщо не ви трябва почти нищо. Освен малко боички, лепило и клечки за зъби!

Само с тези материали можете да си направите прекрасни животинки от есенни листа. Всъщност досега ние успяхме да изработим само едно лисиче, но пък стана така сладко, че бързахме да ви го покажем. Но със сигурност вие можете да си измислите и други животинки. Как ли? Много лесно! Просто съберете останалите красиви есенни листа и вижте формата им. Не ви ли приличат на някакво животно? Точно така измислихме и това сладко лисиче.

С лепило залепихме едното листо върху клечката за зъби с върха нагоре, след това залепихме още едно листо от същото листо – като половината скрихме зад първото, така че върхът му да се доближи до първия. После оцветихме с малко бяла боя върховете, както и долните части на листото. После нарисувахме две черни кръгчета за очи и носле и ето ти – лисиче. Вижте колко лесно и красиво и това само с помощта на въображението – опитайте и вие и ще видите колко е интересно и вълнуващо!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град