интересно

Начало | интересно | Баща облече костюм на русалка, за да зарадва 8-годишната си дъщеричка за рождения й ден

Баща облече костюм на русалка, за да зарадва 8-годишната си дъщеричка за рождения й ден

Аз детето | 2020-07-23

Баща облече костюм на русалка, за да зарадва 8-годишната си дъщеричка за рождения й ден

Всички знаем, че бащите са готови на всичко за децата си, но някои са готови и на още повече! Да изведеш детето навън, да смениш памперса на бебето или да сготвиш, когато никога дотогава не си го правил през живота си е само малка част от геройствата, които мъжете започват да правят, когато станат горди родители. Някои бащи обаче са направо супергерои и са готови на странни и дори излагащи за останалите мъже неща. Но пък нали най-важно е детето ти да е щастливо. За това колко специални и смели са бащите разказва фотографката Дезире Дийл, която била ангажирана да снима 8-годишно момиченце на рождения му ден.

Всичко започнало нормално. Фотографката взела апарата и отишла на уговореното място, но това, което видяла било неочаквано, смешно и доказателство, че не само известните измислени герои имат суперсили. Някои са просто обикновени бащи! Каква била изненадата на Дезире, когато към госпожицата, пременена в костюм на русалка за специалната фотосесия за рожден ден се присъединил и татко ѝ, облечен в по-голяма версия на същия тоалет.

Оказало се, че заради изолацията сладураната не може да празнува с приятелите си, но в същото време иска да се забавлява. Бил ѝ обещан русалски рожден ден, който обаче нямало как да се състои по първоначалния план и момиченцето било съкрушено. Но бащата имал друга идея. „Възхитих се на баща ѝ, който с готовност се преобрази, без да се притеснява какъв ще е видът му. Искаше просто да накара рожденичката да се усмихне. И успя!“, въодушевена е Дезире. Вижте още:
Коя русалка от Мако си ти?
Малката русалка



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град