афиш

Начало | афиш | Артистите от Музикалния театър канят децата на любимите им музикални приказки в Кино „Кабана“

Артистите от Музикалния театър канят децата на любимите им музикални приказки в Кино „Кабана“

Аз детето | 2020-06-30

Артистите от Музикалния театър канят децата на любимите им музикални приказки в Кино „Кабана“

От 3 до 26 юли Музикалният театър играе за най-малките си зрители любимите им музикални приказки на откритата лятна сцена Кино „Кабана“ в Парка на НДК. Гледайте мюзикълите за малки и големи: „Ян Бибиян“ (3 юли, петък, и 26 юли, неделя), „Котаракът Шарл“ (4 юли, събота), „Златното петле“ (10 юли, петък) и „Да целунеш принцеса“ (12 юли, неделя, и 24 юли, петък). Началото е от 11:00 часа.

Билетите се продават на сайта https://tickets.musictheatre.bg/ и на касата на Музикалния театър. Два часа преди всеки спектакъл и в Кино „Кабана“.

На 3 юли, петък, и на 26 юли, неделя, от 11:00 часа в Кино „Кабана“ представяме мюзикъла за малки и големи „Ян Бибиян“ от композитора Димитър Вълчев. Малките зрители ще проследят със затаен дъх приключенията на палавника Ян Бибиян, който се сприятелява с дяволчето Фют и попада в подземното царство на злия магьосник Мирилайлай. Режисьор на спектакъла е Явор Радованов. В главните роли гледаме: Боряна Йорданова (Ян Бибиян), Божанка Груева (Дяволчето Фют), също и артистите Теменужка Трифонова, Георги Ханджиев, Димитър Павлов и други.

На 4 юли, събота, от 11:00 часа артистите на Музикалния театър ще играят за своите най-малки зрители „Котаракът Шарл“. Мюзикълът на Жул Леви е по приказката на Шарл Перо “Котаракът в чизми“. Говорещият и хитър котарак старателно напътства Жан и му помага да се ожени за царската дъщеря. Двамата приятели ще минат през много препятствия, но заедно и с песен на уста. Режисьор на спектакъла е Калина Ангелова. В ролята на Котарака Шарл ще видим Илона Иванова. Участват още: Елица Красимирова (Натали), Румен Григоров (Пипо), Светлана Иванова (Царицата), Лъчезар Лазаров (Магьосникът) и други.

Само на 10 юли, петък, на лятна сцена Кино „Кабана“ от 11:00 часа гледайте „Златното петле“. Приказка за хитрата лисица и добрия сив вълк, който всички мислят за лош. Той трябва да отгледа Златното петле от яйцето, отмъкнато от Лисицата. Петлето нарича Вълка свой баща и за него той е най-добрият, най-умният и най-смелият. Никой досега не е обичал Вълка и не го е карал да се чувства щастлив. Автор на музиката е Вячеслав Улановски, режисьор е Юлия Маринова. В ролята на Златното петле гледаме Зорница Дамянова. Участват още: Тодор Велков (Вълкът), Станимира Василева (Лисицата) и артистите от Хора на Музикалния театър: Таня Гошева, Ася Цветанова, Десислава Тодорова.

На 12 юли, неделя, и 24 юли, петък, от 11:00 в Кино „Кабана“ гледайте „Да целунеш принцеса“ – мюзикъл на Юлиян Слабаков по приказката на Андерсен „Принцесата и свинарят“. Автор на либретото е Панчо Панчев – Дядо Пънч. Децата ще видят една забавна история за капризната принцеса и принцът, който става свинар, за да й докаже, че в живота по-ценни са истинските неща. В ролите участват: Людмила Козарева (Феята на приказките), Александър Панайотов (Принцът), Боряна Йорданова (Принцесата), Юлия Маринова (Графинята) и Александър Василев (Императорът).



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град